Τα καλοκαιρινά μου προϊόντα ομορφιάς

Πολύ καλά σε ποιότητα αλλά και σε τιμές!!!! Παρακάτω θα σας δείξω τα προϊόντα ομορφιάς που αγόρασα μόλις χτες για πρόσωπο και σώμα μέσα Αυγούστου και μετά από πολλές ώρες ηλιοθεραπείας στον ήλιο.



Ξεκινάμε από την πολυαγαπημένη μου εταιρεία Ελληνική κιόλας KORRES
Αφρόλουτρο με αμύγδαλο και κεράσι.Στην συσκευασία ήταν 1+1 ΔΩΡΟ, η τιμή του ήταν γύρω στα 5,40 € και εχει ένα σούπερ καλοκαιρινό γλυκόπικρο άρωμα.

Βαθμός: 9 / 10



Το δεύτερο προϊόν είναι της AVEENO μια εταιρεία που πρώτη φορά δοκιμάζω.
Ο λόγος που το επέλεξα είναι γιατί από πέρυσι κάτι συμβαίνει μόλις εκτεθώ στον ήλιο... Μετά με πιάνει φαγούρα χωρίς να υπάρχει λόγος στα χέρια. Είναι κατάλληλο εαν σου συμβαίνει κάτι παρόμοιο, δεν έχει άρωμα, barabens,είναι μεγάλη η συσκευασία του, γύρω στα 14 ευρω η τιμή του και τελικά επειδή το δοκίμασα είναι και ενυδατικό αρκετά αλλά και ηρεμεί το δέρμα.

Βαθμος: 8,5/10

Τρίτο αγαπημένο απο παλιά είναι οι μάσκες της APIVITA!
Αγαπημένη εταιρεία και αυτή λατρεύω αυτές τις μάσκες. Τα 2 φακελάκια είναι στα 3,20 € περίπου αλλά είναι τόσο καλές που δεν μπορείς να αντισταθείς εύκολα. Αυτή την φορά πήρα με μέλι γιατί ειναί το ιδανικό προϊόν εάν θες να ενυδατώσεις το δέρμα σου μετά την ηλιοθεραπεία!

Βαθμος: 9,5/10

Για το τέλος σας άφησα το πλέον αγαπημένο μου scrub προσώπου από χτες!!!!
Είναι επίσης KORRES και διάλεξα ένα ήπιας απολέπισης. Είναι 18ml , δεν το λες και μεγάλο όμως φτάνει για 4-5 φορές να το χρησιμοποιήσεις. Έχει τέλειο άρωμα , τέλεια υφή, είναι πολύ αποτελεσματικό και θες να το χρησιμοποιείς παντού, στο πρόσωπο στα χέρια στις πατούσες!!!!Το συγκεκριμένο έχει ακτινίδιο και νομίζω δεν θα αργήσω να δοκιμάσω και όλα τα υπόλοιπα, έχει και μάσκες. Η τιμή τους είναι περίπου στα 3,5 € και είναι ιδανικό για να το έχεις και μαζί σου στις διακοπές γιατί δεν πιάνει χώρο.

Βαθμός: 10/10


όλα τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε φαρμακεία!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις