9 πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα στο γραφείο της





Στις μέρες μας οι πιο πολλές γυναίκες περνάνε τον χρόνο τους στο γραφείο τους παρά στο σπίτι τους ή οπουδήποτε αλλού. Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος που γράφτηκε το συγκεκριμένο άρθρο. Σημασία όμως δεν έχουν τα πράγματα που βρίσκονται πάνω στο γραφείο σας, αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένες και για το οτιδήποτε. Παρακάτω θα βρείτε 9 αντικείμενα έκτακτης ανάγκης που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα...

1) Φορτιστής κινητού
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κλείσει το τηλέφωνό σας στην μέση της ημέρας, ειδικά εάν το τηλέφωνο σας είναι συνδεδεμένο με mail δουλειάς ή θέλετε να κανονίσετε κάποια έξοδο για μετά.

2)Σαγιονάρες ή χαμηλά παπούτσια
Εάν η δουλειά σας είναι τέτοια που χρειάζεται να φοράτε ψηλά τακούνια, τότε το να απαλλαγείτε από αυτά μετά, μπορεί να σας βοηθήσει και να σας ξεκουράσει ακόμα και στην οδήγηση ή στην έξοδό σας.

3)Καθαριστικό λεκέδων
Εάν κατά λάθος πέσει πάνω στα ρούχα σας τότε είναι ο απαραίτητος σύμμαχος σας. Στο συρτάρι του γραφείου δεν θα το δει και κανείς.

4)Τσίχλες ή σπρέι μέντας
Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να μιλάτε και να μυρίζει η αναπνοή σας.

5)Απολυμαντικό χεριών
Τα μικρόβια βρίσκονται παντού και μεταφέρονται ακόμα πιο εύκολα στον οργανισμό σας, με αποτέλεσμα πολλές φορές ακόμα και να αρρωστήσετε.

6)Γυάλινο μπουκάλι με νερό
Εκτός από το ότι θα σας ενυδατώσει όλη την ημέρα θα μπορείτε να το ξαναγεμίζετε και να κάνετε καλό και στο πορτοφόλι σας

7)lip balm  και μάσκαρα
2 όπλα που πρέπει να έχετε μαζί σας, ειδικά εαν μετά σκοπεύεται να βγείτε έξω με φίλους.

8)Λαστιχάκια για τα μαλλιά

9)Σνακ
Πάρτε ένα σακουλάκι με μερικά καρύδια, μια μπάρα δημητριακών, αποξηραμένα φρούτα. Τις ώρες που η πείνα σας θα χτυπήσει κόκκινο, δεν θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε κάτι από το μηχάνημα ή να παραγγείλετε απ έξω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις